Microcement-gulv i den absolut højeste kvalitet

​Få et unikt gulv med microcement

Microcement på gulvet er en unik løsning, der sikrer dig et flot og moderne look. Jeg har specialiseret mig inden for microcement. Derfor kan jeg blandt andet tilbyde at lægge microcement på gulv for private boligejere i blandt andet København, Herlev, Søborg og i hele det øvrige Storkøbenhavn.

Derfor skal du lade mig lægge dit nye gulv

Der er mange gode grunde til, at du skal lade lige netop mig og min virksomhed realisere din drøm om et microcement-gulv.

Først og fremmest anvender jeg udelukkende produkter af høj kvalitet. Det er vigtigt, at microcementen er stærk, da gulvet ellers kan risikere at blive blødt i brug, hvis man vælger en billig microcement. Dette undgår du naturligvis, når du vælger at lade mig lægge dit nye microcement-gulv.

Derudover vil jeg hellere bruge den ekstra tid og de ekstra penge, der skal til for at sikre, at du får en god løsning. Jeg er omhyggelig, så hvis opgaven kræver det, bruger jeg gerne en ekstra dag på arbejdet for at sikre det bedst mulige resultat.

Jeg kommer desuden altid til den aftalte tid, så du ikke skal vente forgæves på håndværkeren.

Alt i alt får du:

  • Et gulv med microcement i højeste kvalitet
  • Omhyggeligt og veludført arbejde der sikrer dig det bedste resultat
  • En håndværker der kommer til den aftalte tid

Hvad koster et microcement-gulv?

Der er mange forskellige faktorer, der har en indflydelse på, hvor meget et gulv med microcement koster. Her kan for eksempel nævnes prisen på microcementen samt antallet af kvadratmeter gulv.

Derfor udarbejder jeg altid et uforpligtende tilbud med en fast pris på mit arbejde, når jeg har været ude forbi din adresse samt snakket med dig omkring dine ønsker og behov.

Jeg leverer en god service, et resultat i højeste kvalitet, og jeg tager mig altid den nødvendige tid til at udføre mit arbejde grundigt og omhyggeligt. Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 26 28 53 73 eller mail sylvest.design@outlook.dk for en aftale omkring, hvornår jeg kan komme forbi dig.

Vi tilbyder også microcement til badeværelset.

​​

Indhent et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til mine ydelser eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular.

Jeg svarer inden for 24 timer. Jeg ser frem til at høre fra dig!

​✔️ Specialist inden for microcement

​​✔️ Badeværelser, vægge, borde vindueskarme og backsplash

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt mig i dag

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firma

Sylvest Design ApS 

CVR: 39698803

Kontakt

Mail: sylvest.design@outlook.dk

Telefon: 26 28 53 73