Microcement på badeværelse tilbydes

​Slip for fuger og få et moderne look på badeværelset

Microcement på badeværelse er en oplagt løsning for dig, der gerne vil slippe for de kedelige fuger mellem fliserne, der er svære at holde rene. Samtidig får du en løsning med et unikt og moderne look, hvad enten du ønsker microcement i brusekabinen, på gulvet, på væggene eller i hele badeværelset.

Jeg tilbyder microcement på badeværelse i private hjem. Det kan for eksempel være i Søborg, Herlev eller i resten af Storkøbenhavn, eller det kan være i København.

Når du vælger at lade mig og min virksomhed varetage din opgave, kan du være sikker på følgende:

  1. Jeg kommer til den aftalte tid
  2. Jeg anvender udelukkende kvalitetsprodukter, der sikrer et stærkt gulv
  3. Jeg bruger gerne ekstra tid på at sikre et tilfredsstillende resultat

Hvor lang tid tager arbejdet?

Enhver opgave er forskellig, og der kan være stor forskel på, om du ønsker microcement i hele badeværelset eller kun på en enkelt væg. Dog kan du forvente, at det typisk tager omkring 3 uger, før det færdige resultat står klart.

Jeg er meget omhyggelig, og derfor bruger jeg gerne en ekstra dag på arbejdet, hvis det er det, der skal til for at sikre det bedste resultat. Jeg leverer kvalitet hele vejen igennem lige fra indkøb af produkter til selve udførelsen af arbejdet.

Hvad koster microcement på badeværelset?

Mine priser på microcement på badeværelse varierer på samme måde som mine leveringstider alt afhængigt af opgavens omfang samt prisen på produktet. Jeg benytter mig udelukkende af produkter i højeste kvalitet, som sikrer, at dit gulv ikke bliver blødt, når du ønsker et cement-gulv.

Hvis du kunne tænke dig en fast pris på microcement-vægge eller -gulve i badeværelset, så kommer jeg gerne en tur ud forbi din adresse til en besigtigelse af badeværelset og en snak med dig omkring dine ønsker og behov.

Se udvalget af farver her

Indhent et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til mine ydelser eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular.

Jeg svarer inden for 24 timer. Jeg ser frem til at høre fra dig!

​✔️ Specialist inden for microcement

​​✔️ Badeværelser, vægge, borde vindueskarme og backsplash

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt mig i dag

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firma

Sylvest Design ApS 

CVR: 39698803

Kontakt

Mail: sylvest.design@outlook.dk

Telefon: 26 28 53 73