Microcement til bordplade i køkkenet

​Få en funktionel og rå bordplade

Microcement i et køkken er et oplagt valg, hvis du foretrækker de funktionelle løsninger kombineret med et moderne og råt design. Med en bordplade i microcement får du en flot og rå bordplade, der er nem at tørre af, og som samtidig har en moderne stil.

Jeg står klar til at levere en holdbar løsning for dig, hvis du kunne tænke dig en bordplade med microcement i dit hjem. Det kan for eksempel være i København, men det kan også være i Søborg, Herlev eller i resten af Storkøbenhavn.

Jeg leverer løsninger i den højeste kvalitet

Det er altafgørende for mig at kunne levere løsninger i højeste kvalitet. Det gælder naturligvis også, når det kommer til bordplader i køkkenet eller andre steder i hjemmet. Derfor kan du altid forvente at få leveret kvalitetsarbejde, når du vælger at lade mig stå for din opgave.

Jeg anvender udelukkende produkter af høj kvalitet. Microcementen skal være stærk for at undgå, at overfladen med tiden bliver blød.

Jeg bruger hellere lidt flere penge på materialerne eller lidt mere tid på at sikre en korrekt udførelse af arbejdet, således at du kan få et flot og funktionelt resultat, der kan holde i de næste mange år. Jeg er derfor også meget omhyggelig med mit arbejde, og jeg kommer altid til den aftalte tid.

Hvad koster en bordplade med microcement?

Det kan være meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget en bordplade med microcement koster. Mine priser afhænger af en række forskellige faktorer. Derfor udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig på lige netop din opgave.

Kontakt mig gerne allerede i dag, så vi kan tage en snak omkring dine ønsker og behov. Så kan vi også aftale et tidspunkt for, hvornår jeg kan komme forbi og kigge nærmere på din opgave.

Indhent et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til mine ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular.

Jeg svarer inden for 24 timer ser frem til at høre fra dig!

​✔️ Specialist inden for microcement

​​✔️ Badeværelser, vægge, borde vindueskarme og backsplash

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt mig i dag

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firma

Sylvest Design ApS 

CVR: 39698803

Kontakt

Mail: sylvest.design@outlook.dk

Telefon: 26 28 53 73